Lorenzo Japonya GP'sinden cekildikten sonra gelecek haftaki Phillip Island yarışına da yetişmesinin zor olduğunu soyledi. Lorenzo Aragon'da yaralanmıştı, o yaraları Tayland'daki kazası nedeniyle daha kotu hale geldi ve o yarışı kacırdı. Motegi'de yarışmasına izin verilen Lorenzo, ilk antrenmandaki iki kurulum turundan sonra etkinlikten cekildi ve haftaya Phillip Island'da yapılacak yarışa katılabileceğinden de emin değil. "Phillip Island'da ne olacağını bilmiyorum, oraya gidince ne hissedeceğim belirsiz." "Ama Tayland'dan Japonya'ya 14 gunde sakatlığım iyileşmediyse 6 gunde iyileşmesi de pek mumkun değil." "MR cekip ne olduğunu anlayacak ve karar vereceğiz. Şimdilik dinlenip daha iyiye gitmeyi amaclıyorum." Lorenzo Phillip Island'da yer alamazsa yerini Michele Pirro'nun alması bekleniyor. Lorenzo antrenmana erken başladığını ve bunun iyileşmesini yavaşlattığını soyledi. "Buyuk ihtimalle cok erken zorlamaya başladım." "Sakatlığı daha kotu hale getirmedi ama iyileşmemi de yavaşlattı." Lorenzo acıya ek olarak sakatlığını daha da kotuleştirmek istemediği icin etkinlikten cekildiğini soyledi. "Beklediğimden daha kotu hissediyorum, zorlanmayı bekliyordum ama frenlemede cok kotu hissediyorum cunku beynim sol bileğimi frenlemede kullanmama izin vermedi o yuzden hızlı olamadım." "Rahat değildim. Rahat hissetsem bile biraz daha zorlasaydım kaza yapabilirdim." "Boyle yarışmanın bir manası yok cunku pist ustunde kazanmak icin savaşmak istiyorum." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Lorenzo, Phillip Island'a Yetişememekten Korkuyor