Niki Lauda, Ross Brawn'ın gelecek sezon takımda kalma ihtimalinin %50 olduğunu acıklarken, İngiliz teknik adamın takımda kalması halinde 1 numaralı pozisyonda olacağının garantisinin de verildiğini vurguladı. [IMG]http://img818.**************/img818/3272/o7p1.jpg[/IMG]
Brawn'ın geleceği ile spekulasyonlar sezon başında Toto Wolff'un takıma yonetici direktor olarak atanması ve Paddy Lowe'un McLaren'den transferiyle başlamıştı. Zaten Formula 1'in en iyi teknik kadrolarından birisine sahip olan Mercedes'e Lowe'un transferi, orata vadede Brawn'ın boşluğu doldurma planı olarak yorumlanmıştı. Ancak takımın yonetim dışı başkanı Niki Lauda Brawn'ı 2014'te de takımda kalmak konusunda ikna etmek icin buyuk caba sarfettiğini ifade etti. Mirror Sport'a konuşan Lauda, "Karar artık kendisinin. Bana kalırsa kalma şansı yarı yarıya." dedi. "Gecmişte takımda bazı sorunlar yaşadık ancak şimdi hepsi cozuldu. Ross, Paddy ve herkes Ross Brawn'ın takımdaki 1 numaralı isim oladuğu konusunda uzlaşmaya vardı. Kendisini ikna etmeye calıştım. Takımda kalmasını istiyorum. Sezon sonunda bu konuyu yeniden goruşeceğiz." Mirror Sport Brawn'ın gelecek sezon Williams ya da McLaren'de gorev yapabileceği ihtimali yonundeki iddiaları da boylece şu an icin yalanlanmış oldu. KAYNAK __________________
Lauda: Brawn'ın Takımda Kalma İhtimali 50-50
Spor Haberleri0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Lauda: Brawn'ın Takımda Kalma İhtimali 50-50