Lotus takım patronu Eric Boullier, yatırımcılarla uzun suren goruşmeşlerde mutlu sona yaklaşıldığını acıkladı. [IMG]http://img855.**************/img855/7672/mfg5.jpg[/IMG]
Enstone merkezli takımın finansal geleceğini uzun bir sureliğine guvence altına alacak olan ortaklık anlaşması uzerine suren goruşmeler uzun suredir devam ediyordu. İsmini acıklamayan kaynaklara gore anlaşmanın son detayları birkac gun icinde halledilecek ve onumuzdeki ay icinde konuyla ilgili detaylı bir acıklama yapılacak. Orjinal planda yapılan tek değişiklik Temmuz ayında basına duyurulmuş ve yeni ortakların takımın adını Infinity Racing ya da Quantum Motorsports olarak değiştirecekleri belirtilmişti. İsim değişikliğinin Red Bull'a isim sponsoru olan Infinity adının karmaşaya yol acacağı da sonraki donemde gundeme gelmişti. Yonetim kurulunca anlaşmaya verilen son şekli beklediğini soyleyen Boullier, iyi haberlerin cok yakında geleceğini duşunduğunu ifade etti. "Karar icin yonetim kurulunu beklemem gerekiyor. Her şey doğru yonde ilerliyor ancak imzalar atılana kadar beklemek gerekli." Boullier, finansal meseleler cozulur cozulmez Grosjean'ın takım arkadaşı olacak pilotla sozleşme imzalanabileceğini de acıkca soyledi. Takımın finansal durumunu guvence altına alması halinde tercihini Nico Hulkenberg'den yana kullanacağı belirtilirken, Felipe Massa, Kevin Magnussen ve Pastor Maldonado'nun isimleri de Lotus'la birlikte anılıyor. "Her şey cok yakında netlik kazanacak. Mesele cozulur cozulmez her şeyi halledeceğiz." KAYNAK __________________
Lotus Finansal Kalkınma İcin Son Hamleye Hazırlanıyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Lotus Finansal Kalkınma İcin Son Hamleye Hazırlanıyor