Kimi Raikkonen, gelecek sezon kendisini Ferrari'ye bağlayan kontratı imzaladıktan sonra motivasyonunun duştuğu iddialarının doğruyu yansıtmadığını ifade etti. [IMG]http://img543.**************/img543/6067/jikr.jpg[/IMG]
Ferrari gelecek sezon Raikkonen'in takıma katılacağını İtalya GP sonrasında acıkladığından bu yana sıralama performansında ciddi bir duşuş yaşayan Kimi Raikkonen son uc yarışta 9. sıranın yukarısında bir start pozisyonu elde edememişti. Pazar gunleri ise sezonun başındaki gibi ust duzey performanslar ortaya koyan Raikkonen yaklaşımında hicbir dğeişiklik olmadığını acıkladı. "Ben bu konuda hicbir değişiklik olabileceğini duşunmuyorum. Sezonun başında neysem şimdi de aynıyım. Gelecek yıl takım değiştirmemin uzerimde en ufak bir etkisi bile yok ve bu sezon hala yarış kazanmak istiyorum. Aracı zorlamadan surmek ilgimi cekmiyor, daima en iyiyi elde etmek isterim ve gelecek sezon ne olacağı da şu an icin beni ilgilendirmiyor." Raikkonen istemiyor olması halinde yarışmayı aniden bırakabileceğini de sozlerine ekledi. "Her zaman icimden gelmezse bir sonraki yarışa gelmeyeceğimi soyledim. Boyle hissedersem bırakmaktan mutlu olurum cunku keyif almadığım bir işi yapmamın hicbir sebebi yok. Hoşuma gitmeyen pek cok şey var ancak yarışmak şu ana kadar bunların onunde geldi. İşlerin gidişatından memnunum ve gelecekte her şeyin daha da iyi olacağını duşunuyorum." Lotus takım patronu Eric Boullier ise Raikkonen'in formundaki duşuşun Romain Grosjean'ın formundaki yukselişten dolayı bu şekilde gorunduğunu ifade etti. "Kimi'nin motivasyon eksikliği yaşadığını duşunmuyorum. Bence durum bundan cok Romain'in oyuna geri donmesinden kaynaklanıyor. Gectiğimiz sezonun başını hatırlarsanız Romain cok hızlıydı fakat sonra gerilere duştu. Şimdi ise daha guclu şekilde geri dondu." KAYNAK __________________
''Motivasyonumu Kaybettiğim Doğru Değil''
Spor Haberleri0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- ''Motivasyonumu Kaybettiğim Doğru Değil''