Adrian Sutil, muhtmeelen 2014 sezonunda da Force India ile yarışacağını ifade etti. [IMG]http://img853.**************/img853/1858/exz3.jpg[/IMG]
2007-2011 sezonları arasında Force India'da yarışan ve bir sezon yarışmadıktan sonra yeniden takıma donen Sutil, bu sezon şu ana kadar 26 puan toplayarak oldukca başarılı bir sezon geciriyor. Force India henuz resmi olarak gelecek sezonki surucu kadrosunu acıklamamış olsa da, Sutil takımda kalacağından emin. "Muhtemelen gelecek sezon da burada olacağım. Force India iyi bir takım. Şu an sezon başındaki kadar guclu olmayabiliriz fakat yine de marka olmayan en guclu takımlardan birisiyiz. Daha iyi bir koltuk bulmak da şu an icin cok zor bu yuzden gelecek sezon da burada olmak istiyorum." "Yine de henuz kararımı vermiş değilim." Takımın kendisinin yerine başka bir pilota şans verme ihtimali olduğunu da kabul eden Sutil, yine de bunun oldukca zor olduğuna dikkat cekti. Ote yandan Alman pilot konunun sadece Force India'nın kendisiyle devam etmek isteyip istememesi olmadığını, kendisinin de bu yonde karar verip vermemesinin onemli olduğunu vurguladı. "Durum yalnızca benim takımda kalıp kalmamama karar vermeleri değil. Bu durumda benim de soyleyecek bazı sozlerim olacaktır elbette. Durum şu an 50-50 gibi gorunuyor." "Bence guclu bir konumdayım. Bu sezon uzerime duşeni yaptım ve benimle bu işi aynı kalitede yapacak bir surucu bulmak zorundasınız." "Eğer ortalıkta uygun daha iyi bir surucu varsa gidip onu bulursunuz, ben de iyi şans dilerim." Sutil bu yıl ortaya koyduğu performansın sonuclara olması gerektiği şekilde yansımamasından da yakındı. "Barselona ve Bahreyn'de lastik patlamaları ve Malezya'daki pit stop sorunu olmasaydı daha iyi sonuclar alabilirdim. Bence uc podyum şansını kacırdık. Ancak durum bu ve değiştirmek icin elde gelen bir şey de yok." KAYNAK __________________