Sebastian Vettel, Abu Dabi Grand Prix'de ust uste kazandığı yedinci zaferi lastik yakarak kutladığı icin ceza alacağına inanmadığını soyledi. [IMG]http://img5.**************/img5/6159/ndlm.jpg[/IMG]
Hindistan Grand Prix'de, yarışın ardından doğrudan parc ferme'ye gecmeyen ve start/finiş alanında cevresinde donerek lastik yakan Vettel, kınama cezası almıştı. Fakat bu kez durumun farklı olduğunu soyleyen Vettel, aracı kurallara uygun şekilde gerekli alana getirdiğini belirterek, "Kurallara riayet ettim. Umarım, yakıt orneği sağlayabiliriz, cunku ekstra yakıt harcadım" dedi. Vettel, "Hindistan'dan sonra yarış hakemleri ile konuştum. Sadece cok mutluydum, etrafta insanlar, cok hoş bir ortamdı, bunu sevdiklerini duşunuyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada Vettel, arka arkaya yedinci kez podyumun tepesine cıkarak, Michael Schumacher'in Ferrari'de sahip olduğu rekora ortak oldu. Kendisini motive eden şeyin rekorlar olmadığını dile getiren Vettel, buna rağmen bundan cok buyuk bir gurur duyduğunu ifade etti. Alman pilot, "Dunyanın en ozel pilotları F1'de yer yer alıyor. Kucuk bir cocukken, F1'i seyrederken hatırlıyorum, Michael, Ferrari'deydi, F1'i domine ediyordu, cok guclu bir aracı vardı, guclu bir takım ruhu vardı" dedi. Bugun bu başarılardan bazılarına ortak olmanın cok ozel olduğunu kaydeden Vettel, "Sadece benim icin tum takım icin. Bunlar ozel yıllardı, boyle bir sezonu tekrarlamak zor" yorumunda bulundu. KAYNAK __________________
Vettel Lastik Yakmadan Dolayı Ceza Beklemiyor [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel Lastik Yakmadan Dolayı Ceza Beklemiyor [ST]