Lotus'un yuzde 35'ini satın alan yatırım grubu Quantum, Kimi Raikkonen'i takımda tutmak icin gec kalmış olmaktan dolayı bir pişmanlığın sozkonusu olmadığını dile getirdi. Raikkonen, gelecek sezon kararını vermeden once Quantum'un yapacağı yatırımın neticelenmesini beklemişti. Ancak konunun ve maaş odemelerindeki aksamanın uzaması uzerine Fin pilot 2014'de Ferrari'ye donme kararı almıştı. Quantum Motorsports'un arkasındaki isim olan Mensur İcaz, Raikkonen'in takımda kalmasından yana olduğunu ancak Fin pilotun gidecek olmasından dolayı da bir pişmanlık duymadığını ifade etti. İcaz, "Bir pilot olarak Kimi'ye karşı cok buyuk bir saygım var. Aslında değişken karakterini de seviyorum. Ama bir pişmansız sozkonusu değil" dedi. İcaz, "Oyle bir dunyada yaşıyoruz ki, bircok şey bizim kontrolumuzun dışında gercekleşiyor. Bunlardan biri de bu durum. Biz elimizden gelen herşeyi yaptık. Bu yonde hareket ettik" diye konuştu. Raikkonen'in verdiği kararı değiştiremeyeceklerini ifade eden İcaz, ""Raikkonen takımdan ayrıldığı icin asla pişmanım demeyeceğim, cunku onumuzde Nico Hulkenberg ile guzel ve parlak bir ufuk var" dedi. turkiyef1 __________________