Kimi Raikkonen yarışın ilk turunda Caterham ile teması sonucu yarış dışı kalmasının buyuk şanssızlık olduğunu soyledi. [IMG]http://img12.**************/img12/5627/wywa.jpg[/IMG]
Dun aracı taban esneme testinden gecemeyen Raikkonen, bildiğiniz uzere sıralamalardan ihrac edilmişti. Yarışa en son sıradan başlayan Fin pilot, ilk virajda Giedo van der Garde ile teması sonucu sağ on suspansiyonu kırılınca ilk turda yarış dışı kalmıştı. Boylece Kimi Raikkonen 2006 ABD Grand Prix'inin arıdndan ilk defa bir ilk tur kazasıyla yarış dışı kalmış oldu. Raikkonen'e gore bu durumun tek sebebi şanssızlık. Yarış dışı kaldıktan kısa sure sonra uzerini değiştirip arabasına atlayıp, yarış sonunu beklemeden oteline donen Raikkonen, otoparka giderken gazetecilere yaptığı acıklamada, "Tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum." dedi. "Ben viraja iceriden girdim ve nasıl olduysa Caterham ile temas ettik. Aslında cok olağan ve hafif bir temastı fakat bana kalırsa teması yaşadığım acı buyuk talihsizlikti. suspansiyonu kırdı ve sonrasını biliyorsunuz." Cuma sabahı Lotus ile odeme yapılmadığı gerekcesiyle yaşadığı tartışma sonrası zorla ikna edilerek piste gelen Raikkonen, yarış sonrası da fazla zaman kaybetmeden pistten ayrıldı. KAYNAK __________________