Takım arkadaşı Sebastian Vettel'in yarışa adeta hukmettiğini ifade eden Mark Webber, startta yavaş kalmasa da yarışı kazanamayacağını duşunduğunu soyledi. [IMG]http://img31.**************/img31/187/p1ph.jpg[/IMG]
Mark Webber Abu Dabi'de pole pozisyonu elde etmiş ancak startta kendisinden daha hızlı takım arkadaşı yarış liderliğini hemen ilk virajda ele gecirmişti. Webber ilk virajda ucuncu sıraya duşerken, Vettel hemen liderliği ele gecirip farkı ilk tur sonunda 2s'ye taşıdı. Mark Webber 20. turda Nico Rosberg'i gecerek 2. sıraya yukselirken. Vettel zaten 30s gibi bir fark yakalamıştı. "Startın yarışın kaderini etkilediğini duşunmuyorum. Seb bugun hepimizden ayrı bir dunyadan gibi surdu." "Mumkun olan en iyi sonucu elde ettim. Cok cok hızlıydı. Cok gucluydu." "İlk pit stopa kadar oldukca yavaştım. Ozellikle otomobilin arkasını idare etmekte zorluk yaşadım. Bu da lastik aşınmasını her zamankinden kotu hale getirdi." "İlk pit stopun ardından birbirimize yakınlaştık ve sonra tempoyu da arttırarak mumkun olan en iyi sonuca ulaştık." "Sonuc olarak hak ettiğimiz sonucları elde ettik." Kariyerinin son iki yarışına gelen Webber, şampiyona pilotlar klasmanında da dorduncu sırada ve Hamilton'un 9 puan onunde, Raikkonen'in ise 17 puan gerisinde yer alıyor. KAYNAK __________________
''Kotu Start Yuzunden Değil, Seb'in Hızı Yuzunden Kazanamadım'' [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- ''Kotu Start Yuzunden Değil, Seb'in Hızı Yuzunden Kazanamadım'' [ST]