Lotus'un yeni yatırımcısı Quantum Motorsports, Lotus'tan Nico Hulkenberg'le 2014 anlaşmasını imzalamasını istedi. [IMG]http://img34.**************/img34/3361/t7jh.jpg[/IMG]
Aylar suren belirsizliğin ardından Quantum Motorsports dun akşam, Lotus'un yuzde 35 hissesini Geni Capital'dan aldığını duyurmuştu. Quantum Motorsporları konsorsiyumunun başkanı Mensur İcaz, Lotus takım patronu Eric Boullier'in, bir an once Kimi Raikkonen'in yerini alacak Hulkenberg'le sozleşmesini neticelendirmesini istedi. Takımın yeni hissedarı ve sahiplerinden biri olarak bu konudaki onceliklerini acık bir şekilde dile getirdiklerini soyleyen İcaz, Alman pilotla Lotus arasındaki sozleşmenin zaman takviminin sorulması uzerine, "Bu, benim uzerinde yorum yapacağım bir konu değil" dedi. İcaz, "Şu kadarını soyleyebilirim ki, sozleşme hazırlandı ve uygulamaya hazır. Nico'nun bu konuda heyecanlı olduğunu biliyorum. Sanırım herşeyin neticelenmesi cok kısa bir periyodda gercekleşir" diye konuştu. KAYNAK __________________