Esteban Ocon kartingden tanıdığı Charles Leclerc'in 2019'da Ferrari'deki ilk senesinde şampiyon olabileceğini soyledi. Ocon ve Leclerc kartingde beraber yarıştılar ve Force India surucusu, Leclerc'in Sauber'den Ferrari'ye, Gasly'nin de Toro Rosso'dan Red Bull'a gecişini F1'de baskın suruculerin değişmesi olarak gorduğunu soyledi. "Charles gelecek sene şampiyonluk savaşı verecek. Verirse benim icin surpriz olmayacak." "Pierre ve Charles galibiyet ve podyum savaşları verecek. F1'in mentalitesi de onlarla beraber değişecek, genc isimlerin işi kotarabilecekleri ortaya cıkacak. Boylece genc suruculerin spora girişi kolaylaşacak." "Ben, Charles ve Pierre baştan beri beraber savaşıyoruz. Ben ve Charles hep beraberdik, Pierre bizden sonra kartinge başladı. Fransa şampiyonasında ben kazanırken Charles ile mucadele ediyordum ve o bir caylaktı." "Onu gayet iyi tanıyorum. İlk kez 2005'te Mini Kart'ta mucadele etmiştik, yedi ya da sekiz yaşındaydık." "Birinci ve ikinci gidiyorduk, ben ic taraftaydım ve son turun son virajında kaza yapmıştık, o yarışı bitirememişti, bense altıncı ya da yedinci olmuştum. İlk kez orada goruşmuştuk." "Kariyerlerimiz boyunca bu şekilde savaştık. Onun cok yetenekli olduğunu ilk gunden biliyordum, gelecek sene hızını gosterecek." Ocon kimin o gruptaki en iyi surucu olduğuyla ilgili "Charles ile daha fazla uluslararası yarışa cıktık, Pierre daha yaşlı olduğu icin tek koltuklu serilere gecmişti bile. Mucadele ben, Charles ve Max arasında gecti." "Max World Series'i kazandı, ben ikinci oldum. Charles World Cup'u kazandı. Birbirimize eşittik diyebilirim." şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler