Daniel Ricciardo, cuma gununu değerlendirdi ve ilk antrenmanda lastik patlattığı icin fazla suruş yapmadığını soyledi. Ricciardo “Oldukca iyi bir gundu ve iyi işaretler var. Duşuk yakıtla attığımız turlarda biraz daha iyiyiz." "İlk sektorde trafiğe yakalandığım icin yavaş kaldım, orada daha iyi olabiliriz. Duzlukte aynı yere basma gucu olsa da ondekilere gore biraz gerideyiz. Onların biraz daha fazla gucu olduğu icin ilk viraja geldiğimizde geride kalıyoruz." "Virajlarda biraz sure kazanıyoruz, yarın pist kuru olursa ilk sektorumuz daha iyi olacak. Uzun suruşlerde istikrarlıydık ve bundan mutluyum." "Geciş cok kolay olmadığı icin burada sıralama cok onemli. Yarın yağmur yağabilir, durum belirsiz." "Max daha kucuk bir arka kanat acısı kullandı ve farklı yere basma gucu seviyesi vardı. Tek turda pek bir şey fark etmese de uzun suruşlerde ben daha mutluydum. Burası cok guzel bir pist ve bu araclarla daha da guzel oluyor. Oldukca eğlenceli." dedi. Ricciardo sabahki antrenmanda lastik patlattığını da acıkladı. "Daha fazla tur atmak isterdik ama geciş lastiğim sabah patladı o yuzden o seti bir daha kullanamadık." "İkinci antrenmanda bir set lastik daha kullansaydık sıralamada daha az lastiğimiz olacaktı. Sıralama cok daha onemli." "Daha fazla lastiğimiz olsaydı daha fazla pistte kalabilirdik. Şanslıydık ki bu sabah birkac tur atıp bu koşullarda aracın nasıl calıştığını anlayabildik." "Eğer yarış kuru havada gecerse biraz kumar gibi olacak. Podyuma cıkmak cok iyi bir sonuc anlamına geliyor." Gunluk Gazeteler