Christian Horner, Max Verstappen'in Sebastian Vettel'den daha yetenekli olduğu yonunde herhangi bir acıklama yapmadığını soyledi. Christian Horner gectiğimiz gunlerde Max Verstappen'in Sebastian Vettel'den daha yetenekli olduğuna dair bir acıklama yapmıştı. Horner, "Max'in yeteneği -Vettel'den- daha fazla, aracta olduğu zaman adeta bir aslan gibi. Asla ama asla vazgecmiyor. Cılgın bir savaşcı ruhu var. Aslında bana Sebastian'ı hatırlatıyor. Araca gecme şekli bile bana onu hatırlatıyor." demişti. Bu acıklama cuma gunu Horner'a soruldu ve Red Bull patronu boyle bir acıklama yapmadığını soyledi. "Oyle demedim. Almanca bir roportajdı ve ben Almanca konuşmuyordum. Yanlış anlaşılmalar oldu." "Max'in ham, yani işlenmemiş bir yeteneğe sahip olduğunu dile getirmiştim ancak yanlış şekilde tercume edildi." "İkisi tamamen farklı pilotlar. Sebastian'ın başardığı şeyler olağanustu. Max'e bakarsak cok buyuk bir yeteneği var ve hic şuphesiz daha da iyi hale gelebilir." "Bence yeteneğinin yanında deneyimi de gormeye başladık. Son dort ya da beş yarıştır gercekten iyi suruyor." Horner, Renault'ya yonelik eleştirilerinden oturu Verstappen'e destek verdi. "Sanırım ne Max ne de ben Cyril Abiteboul'un Noel kartı listesinin en tepesinde değiliz! Max inanılmaz durust bir cocuk ve size hemen direkt olarak cevap verir." "Gelecek yıl Renault ile olmayacağız. Nasıl ilerlemek istiyorlarsa oyle ilerleyebilirler, biz kendi geleceğimize odaklanmış durumdayız." Horner ayrıca Toro Rosso koltuğuna kimin gececeğiyle ilgili soruya, "Net bir şey yok. Şu an her şey spekulasyon. Albon daha once Red Bull programında yer almış olan bir surucu, yetenekli de. Fakat şu an ekleyebileceğim hicbir şey yok." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler