Lewis Hamilton, sıralama turlarında kendisine pole pozisyonunu getiren ikinci turdan memnun gorunuyor. Lewis Hamilton, sıralama turlarının son bolumunde iyi bir turla ilk sıraya yerleşirken, ikinci denemelerde cok yakın bir mucadele vardı. Başlangıcta pole Ferrari suruculerine gidecek gibiydi ama Hamilton harika bir turu bir araya getirdi ve pole pozisyonunun sahibi olmayı başardı. Hamilton, "Bu gercekten cok onemliydi. Bu cocuklar bize gercekten yakındı. Sıralama turlarına katılırken ne kadar yakın olacağına dair hicbir fikrim yoktu." "Sadece son turda aramızın cok yakın olduğunu biliyordum ve bazı sağlam turlar atmam gerekecekti." "İlk turum iyiydi fakat mukemmel değildi. İkinci kesinlikle daha iyiydi ve pole pozisyonunu almamı sağladı." "İkinci turda daha iyisini yapamadığım bazı yarışlar vardı. Bu yuzden bugun cok iyi bir ikinci tur attığım icin cok mutluyum." "Bu inanılmaz bir pist. Ucuncu bolum gercekten cok kaygandı ve pist sıralama turlarında her gecen seans hızlandı. Surekli daha iyi hale geldi. Ayrıca buradaki Esses harika. Tıpkı Maggotts ve Becketts gibi." "Yarın neler olacağını goreceğiz. Ferrari cok hızlı. Taraftarlar icin iyi bir hava olmasını umuyorum. Umarım heyecan verici bir yarış olur." dedi. Toto Wolff ise şoyle konuştu: "Sonuctan memnunum fakat yarışı duşunuyorum. Acıkcası Ferrari'nin saldırılarına karşı savunmamız yapmamız zor olacak. Cok hızlılar ve bu endişe verici. Ferrari ve Mercedes arasında sezon boyunca cok yakın bir mucadele vardı ve yarın yine oyle olacak. Sezon sonuna kadar surecek." "Yarın mumkun olan en iyi sonucu almak ve puan kazanmak istiyoruz. Umarım zafere bir adım daha yaklaşırız." Gunluk Gazeteler