Daniel Ricciardo dorduncu sıradan başlayacağı Amerika GP'de hedefinin podyum olduğunu soyledi. Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Max Verstappen'in suspansiyon kırdığı sıralama turlarında 1:32.494'le 1.257 saniye geride beşinci en hızlı dereceyi yapmayı başardı. Sebastian Vettel'in derecesiyle yarışa dorduncu sıradan başlayacak Ricciardo, iyi bir ilk tur gecirip ondeki pilotları gecmeyi hedefliyor. "İkinci cizgiden başlamayalı epey bir zaman olmuştu! Bu yuzden Seb'e ya da hakemlere teşekkur ediyorum!" "İkinci cizgiden başlayacağımız icin liderlerle mucadeleye girebileceğim cunku bu pistte ilk viraj oldukca geniş. Bundan oturu bir şansa sahip olduğum icin mutluyum." "Yarışta liderlere daha da yakın olacağımızı duşunuyorum. Eğer onumdeki aracların bazılarını gecmeyi başarabilirsem, belki de onları arkamda tutabilirim." "Pazar gunu hava biraz sıcak olacak gibi gorunuyor, bu lastiklerin daha fazla aşınmasına yol acabilir. Bana gore hava serinken super yumuşak ve ultra yumuşak lastik arasındaki fark pek belirgin olmuyor." "Gorulduğu uzere ucuncu sektorde cok guclu bir aracımız var. Artık liderleri baskıya almak icin elimizden geleni yapacağız." "Ferrari ve Mercedes bugun gercekten cok gucluydu. Zaten tum hafta sonlarında sıralama temposunda guclu olmayı başarıyorlar. Dediğim gibi eğer pist ustu pozisyonunu alırsam belki bu performansı biraz bozabilirim ve bir podyum şansı yakalayabilirim." "Umarım yarışta iyi bir şansa sahip oluruz ve podyuma cıkarız. Eğer bir şansım varsa bunun kayıp gitmesine izin vermeyeceğim." Gunluk Gazeteler