Williams suruculeri sıralama seansıyla ilgili goruşlerini paylaşırken, Lance Stroll ikinci seansa kalacak hızının olmadığını soyledi. Sıralamada Sergey Sirotkin 17, Lance Stroll ise 18. olabildi. Williams baş teknik şefi Paddy Lowe, 17 ve 18. sıraların istedikleri pozisyon olmadığını soyledi. "İstediğimiz yerde değiliz ama suruculerimiz yakın gecen sıralamalarda ellerinden gelenin en iyisini yaptılar." "Sıralamalarda onemli olan lastikten maksimumu alabilmekti ve bunun icin sadece bir antrenman seansımız vardı." "Butun dikkatimizi yarışa cevirdik, umarım oradan ilerleme sağlayabiliriz." Yarışa takım arkadaşı Lance Stroll'un onunde 17. sırada başlayacak olan Sergey Sirotkin "Elimizde olanla mutlu olmalıyız." "Performansımızı iyi optimize ettik, Q2'ye kalamadığımızın farkındayım ve daha fazla performans amaclıyorum ama elimizden olandan maksimumu cıkartmayı başardık." dedi. Yarışa takım arkadaşının hemen arkasında 18. sırada başlayacak olan Lance Stroll ise "Ne beklediğimiz konusunda durust olmak onemli." "Son sektorde biraz zaman kaybettim, Alonso'yu belki gecebilirdim ama Q2'ye kalamazdım. O kadar hızlı değildim." "Yarın icin planımız iyi bir start alıp ilk turdaki fırsatları değerlendirmek olacak. Diğer bazı araclar ceza aldığı icin birkac sıra kazanacağız, bunun da faydası olacaktır." "Yarın elimizden geleni yapıp iyi bir yarış gecirmeyi umuyorum." Gunluk Gazeteler