Caterham cifti Giedo van der Garde ve Charles Pic, Heikki Kovalainen'in 2014'de yarışma ihtimaline karşı, F1'deki gelecekleri konusunda bir endişeleri olmadığını soyledi. [IMG]http://img850.**************/img850/4494/yfe2.jpg[/IMG]
Her iki pilotun da gelecek sene takımda kalıp kalmayacakları belli değil. Kovalainen'in donmesi halinde, Caterham iki pilottan biri icin tercih yapmak zorunda kalacak. Van der Garde yaptığı acıklamada, menajerlerinin Caterham dahil bazı takımlarla konuştuğunu belirterek, "Beni bu konulara karıştırmıyorlar. Cunku ben işime konsantre olmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" dedi. Caterham'da bulunmaktan cok memnun olduğunu dile getiren van der Garde, "Ne istediklerini ve ne yonde bir gelişim izleneceğini bir gorelim. Gelecek yıl icin gercekten yoğun calışıyorlar. Arac planlandığı gibi geliştiriliyor gozukuyor" diye konuştu. Van der Garde ayrıca, "Tabi ki onumuze cıkan fırsatlar olursa bunlara da bakacağız, bir karar vereceğiz. Ama umarım bu kararı erken bir tarihte veririz" ifadelerini kullandı. Renault ile bağlantısı nedeniyle takımda kalma şansının yuksek olan Pic ise, Caterham'la devam etmek istediğini ancak şu an icin hicbir şeyin garanti olmadığını ifade etti. Pic'in menajerinin, Cetarham'la yollarını ayırma ihtimaline karşılık potansiyle alternatifleri değerlendirdiği belirtiliyor. Autosport'a konuşan Pic, "Gelecek icin mantıklı olanı burada kalmak. Fakat sonucta bu F1, hicbir şey belli olmaz, bakacağız" yorumunda bulundu. KAYNAK __________________