Romain Grosjean, rahatsız edici telsiz konuşmalarına karşın, yarışın sonlarında Kimi Raikkonen'le mucadelesine dair bir tartışmanın olmadığını soyledi. [IMG]http://img541.**************/img541/2582/5gc1.jpg[/IMG]
Raikkonen, takım arkadaşını yarışın son bolumunde gecerek ikinci sıraya yukselmişti. Daha sonra Grosjean ile takım arasında, Raikkonen'i yeniden gecip gecemeyeceği konusunda gergin diyaloglar yaşanmıştı. Yarışın ardından konuyu onemsemediğini dile getiren Grosjean, ikinciliği kaybetmesinin tamamen kendi hatasından kaynaklandığını belirtti. Grosjean, "Benim icin talihsiz, Kimi icin iyi... Guvenlik aracı iceri girdi, kucuk bir hata yaptım. Benim sucum, Kimi de beni gecti. Sarı bayraklar sallandığı icin DRS'yi de kullanamadım" dedi. Telsiz konuşmalarının buyuk bir bolumunu zaten duyamadığnı soyleyen Grosjean, "Bugun daha hızlıydım. Ancak burası sollamanın neredeyse imkansız olduğu bir pist. Neyse benim hatamdı ama dunyanın sonu değil" değerlendirmesinde bulundu. Raikkonen ise, gecişin her zamanki rutin bir sollama olduğunu belirterek, takım arkadaşının hatasının değerlendirerek zor olmayan bir geciş yaptığını soyledi. KAYNAK __________________