Sebastian Vettel, Japonya Grand Prix'de şampiyonluğunu ilan etmek gibi bir acelesi olmadığını soyledi. [IMG]http://img703.**************/img703/5726/2d89.jpg[/IMG]
En yakın rakibi Fernando Alonso ile arasındaki puan farkını 77'ye cıkaran Red Bull pilotu, ust uste dorduncu yarışını kazandı. Vettel, Japonya'da yarışı kazanması, Alonso'nun da finişi 8 veya daha alt bir sırada gecmesi halinde dorduncu dunya şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Vettel, "Durust olmak gerekirse bunu duşunmemeye calışıyorum. Daha cok onumuzdeki yarışa odaklanmaya calışıyorum. İki yıl once de Suzuka'da bunu yapma şansı yakalamıştık ve yapmıştık. Fakat yine de hala alınacak cok puan var" yorumunda bulundu. Alman pilot, "Durumu bizim icin cok iyi gorunse de, Fernando'nun da hala şansı var. O yuzden biz yine en ust duzeyde mucadele etmek zorundayız. Fakat durust olmak gerekirse şu an cok iyi vakit geciriyoruz" dedi. "Dunya şampiyonu olacağım tarih gercekten umurumda değil" diyen Red Bull pilotu, "Japonya'yı sabırsızlıkla bekliyorum, bunun nedeni de sezonun en hoş pistlerinden biri olması" şeklinde konuştu. Kore'de elde ettiği ucuncu zaferin, gorunduğunden daha zor olduğunu belirterek, guvenlik aracının zaferine yardımcı olduğunu itiraf etti. Lotus ciftinin kendisine yakın olduğunu belirten Vettel, "Guvenlik oracı olmasaydı daha da yakın olacaklardı, sonucta Kimi oldukca istikrarlıydı, elde 0.2, 0.3 saniyemiz vardı" dedi. KAYNAK __________________
Vettel: Şampiyonluk İcin Acelem Yok
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Şampiyonluk İcin Acelem Yok