Gelecek yıl Lotus koltuğunun adaylarından biri olan Sauber pilotu Nico Hulkenberg, Kore Grand Prix'yi "kariyerinin en iyi yarışlardan biri" olarak niteledi. [IMG]http://img692.**************/img692/4843/kdps.jpg[/IMG]
Yarışı dorduncu sırada tamamlayan Alman pilot, "Daha once de aynada araclar vardı, fakat bugun cok daha fazlaydı" dedi. Hamilton'ın yarışın sonlarına doğru baskıyı artırdığını ozellikle son sektorde kendini cok zorladığını soyleyen Hulkenberg, "Birinci virajı cok iyi gecmem gerektiğini biliyordum. Aracın yol tutuşu bugun cok iyiydi. Bu sayede sonuna kadar Fernando ve Lewis'e karşı beni canlı tuttu. Bugun ayrıca duzluklerde de cok hızlıydık" şeklinde konuştu. İyi bir start aldığını da belirten Alman pilot, "Birinci viraja doğru dışarıdan biraz zaman kaybetsem de ardından iyi bir hava akımı yakaladım ve durumu telafi edebildim" dedi. Hulkenberg ayrıca, "Bugun bana boylesine mukemmel bir arac verdikleri icin tum takıma cok, cok teşekkurler" ifadelerini kullandı. KAYNAK __________________