Hamilton: Vettel buyuk bir şampiyon
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: Vettel buyuk bir şampiyon
-
17-10-2019, 22:59:21Formula 1 takımlarından Mercedes'in Buyuk Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, Red Bull-Renault'un ust uste 4'uncu şampiyonluğa cok yakın olan surucusu Sebastian Vettel'in "buyuk bir şampiyon" olduğunu soyledi. Hamilton, Guney Kore Grand Prix'sinde bu sezonki 8. yarış zaferini kazanan Red Bull-Renault'un şampiyona lideri surucusu Sebastian Vettel ile ilgili duşuncelerinin yanlış anlaşılmasının istemediğini ifade ederek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "LewisHamilton" isimli hesabında "Seb hakkındaki yorumlarıma ilişkin haberlerin bazılarını okudum ve duşuncelerimi, aydınlığa kavuşturmam gerektiğini hissediyorum. Seb buyuk bir şampiyon. Ayrıca komik ve mutevazı kişiliğiyle harika bir insan. Sahip olduğu tum başarıyı hak ediyor. İstikrarlı ve hatasız performans gostermesini sağlayan kendini adamışlığı ve yeteneğine hayranım. Bu, onun gercek bir şampiyon olduğunun gostergesi." ifadelerine yer verdi. Vettel gibi onemli suruculerle yarıştığı icin minnettar olduğunu belirten Hamilton, "Kullandığı otomobil hakkında duşunduklerimi dikkate almazsak, gunun sonunda mukemmel bir iş cıkarıyor" diye de ekledi. reklam 2008 şampiyonu Hamilton, Vettel'in bu sezon ust uste 4. yarışını kazandığı Guney Kore Grand Prix'sinin ardından Alman pilot ile rakipleri arasındaki giderek artan farkın, Formula 1 severleri sıkabileceğini belirtmişti. Vettel ile 2000-2004 sezonlarında ust uste 5 şampiyonluk yaşayan Michael Schumacher'in yarıştığı yılları karşılaştıran Hamilton, "Yarışın başını izlemek icin uyandığımı ve sonrasında uyuduğumu hatırlıyorum. Yarışın sonunda tekrar uyanırdım, cunku sonunda ne olacağını bilirdim. Bugun bircok kişinin aynı şeyi yaptığına eminim." dedi. ntvspor __________________