Esteban Gutierrez, Formula 1'deki caylak sezonunda yaşadığı zorlukların sadece kendisini değil, Meksika'daki ailesini de etkilediğini soyledi. [IMG]http://img89.**************/img89/6827/ien6.jpg[/IMG]
Sezonun buyuk bolumunde gerilerde mucadele etmek zorunda kalan 22 yaşındaki Meksikalı pilot, takım olarak Sauber'in performansını artırmasıyla birlikte daha iyi sonuclar alarak kendine olan guveninin geri geldiğini ifade etti. Gectiğimiz hafta sonu Suzuka'da puanla tanışan Gutierrez, Fransız Auto Hebdo dergisine verdiği demecte, Sauber'de kalma şansının yukseldiğini kaydetti. Gutierrez, "Formula 1'e yukselmek hic de kolay değil. Adım adım gitmek zorundasınız. Tum caylaklar gibi ben de sezonun ilk bolumunde bazı hatalar yaptım. Fakat bu yapbozun tum parcalarını bir araya getirmek gibi bir durum." dedi. Meksikalı pilot, "Takım, bir pilot olarak kendimi geliştirmek ve takımla birlikte buyumek icin ne kadar sıkı calıştığımı ve calışmakta olduğumu biliyor." ifadelerini kullandı. Gutierrez, "Benim acımdan bircok şey değişdi. Meksika'da geniş bir ailem var, sadece benim değil, onların her birinin hayatı da cok hızlı şekilde, ciddi olarak benim durumumdan etkilendi. Kacınılmaz olarak bu bir gerilim ortaya cıkardı. Bu benim hic bahsetmek istemediğim ve medyaya konuşmak istemediğim bir şey ama bazen kacınılmaz oluyor." dedi. 2013 sonrasıyla ilgili bir soru uzerine ise Gutierrez, takımda kalmayı umduğunu ancak geleceğinin şu an "kendi elinde" olmadığını ifade etti. KAYNAK __________________
Gutierrez: F1 Hem Benim, Hem Ailem Uzerinde Gerilime Yol Actı [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Gutierrez: F1 Hem Benim, Hem Ailem Uzerinde Gerilime Yol Actı [ST]