Kimi Raikkonen, takımı Lotus'un ozellikle son yarışlarda gosterdiği gelişimin kendisini Hindistan GP ve sonrası icin umutlandırdığını ifade etti. [IMG]http://img844.**************/img844/3899/00m2.jpg[/IMG]
Japonya GP'de takım arkadaşı Romain Grosjean'ın Red Bull'lar ile zafer mucadelesi verdiği yarışı beşinci sırada tamamlamasına rağmen Kimi Raikkonen, Suzuka'da sıralamalarda 9. olmasına ve yarışta da podyuma cıkamamasına rağmen takımı Lotus'un performansınınsonucların gosterdiğinden cok daha rekabetci olduğuna dikkat cekti. "Otomobil hafta sonu boyunca harikaydı ve son donemde onemli bir performans artışı yaşadık. Hala tam olarak istediğim gibi olduğunu soyleyemiyorum cunku hala pek sevmediğim onden kayma durumundan kurtulmaya calışıyoruz." "Japonya'da bir cok bizden yavaş otomobilin arkasında uzun zaman harcadığım icin gercek hızımızı gostermek oldukca zor oldu. Son pit stop sonrasında trafikten kurtulup biraz temiz havaya kavuşunca ise otomobil cok daha iyi performans gostermeye başladı. Ozellikle yarışın son yarısı oldukca iyiydi ve bu da beni mutlu ediyor." Raikkonen, Hindistan'da guclu bir hafta sonunun anahtarının sıralama performansında yattığını da ifade etti. "Umuyorum son beş yarıştır benim icin ck iyi gecmeyen sıralamalarda bu kez daha iyi bir sonuc alırız. Eğer sıralamalr iyi gecmezse elimizden gelmemize rağmen zor bir Pazar gunu gecirebiliriz. Ancak iyi bir sıralama sonrasında yarışta gercekten kazanmak icin mucadele edebiliriz." KAYNAK __________________
Lotus'un Gelişimi Raikkonen'i Umutlandırıyor [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Lotus'un Gelişimi Raikkonen'i Umutlandırıyor [ST]