Danimarka'da yayınlanan Ekstra Bladet gazetesi, 2015 sezonunda McLaren'ın surucu kadrosunu, Fernando Alonso ve Kevin Magnussen'in oluşturacağı tahmininde bulundu. [IMG]http://img12.**************/img12/2291/mqvd.jpg[/IMG]
Eski F1 pilotu Jan Magnussen'in oğlu olan Kevin, hafta sonunda Formula Renault 3.5 şampiyonluğunu ilan etmişti. McLaren'ın himayesindeki Magnussen'in gelecek yıl Marussia ile Formula 1'e adım atma şansı bulunuyor. Magnussen, Barselona'da yaptığı acıklamada, "Tamamen bu hedefe (2013 şampiyonluğu) kilitlendim cunku eğer bunu hak etmezseniz, Formula 1'in ruyasını bile goremezsiniz" ifadesini kullanmıştı. Danimarka gazetesinin haberi sadece tahminden ibaret olsa da, Bild am Sonntag gazetesi Alonso-McLaren ihtimalini guclendiren başka bir iddiada bulundu. Gazete, Honda'nın; İspanyol pilotun ucretinin odenmesi konusunda McLaren'la anlaştığını yazdı. Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ise, bu konuda basında cıkan spekulasyonlardan rahatsız olmadığını belirtti. Sport Bild'e konuşan Domenicali, "Fernando'yu kaybetmekten korkmuyorum" ifadesini kullandı. Domenicali, "Takımla sozleşmesi var. O bizimle kazanmak istiyor, biz de onunla kazanmak istiyoruz" dedi. KAYNAK __________________
Ekstra Bladet: 2015'de Alonso-Magnussen McLaren'da [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Ekstra Bladet: 2015'de Alonso-Magnussen McLaren'da [ST]