Kevin Magnussen, başarılı bir sezon gecirdiğini belirterek, hedefinin gelecek yıl Formula 1'de mucadele etmek olduğunu soyledi. [IMG]http://img841.**************/img841/267/m2io.jpg[/IMG]
Formula Renault 3.5 serisindeki şampiyonluğunun ardından artık F1'de yarışmaya hazır olduğunu duşunen Danimarkalı pilot, "Bunu cok uzun zamandır amaclıyorum. Artık zamanı. Bunu başarabileceğim kadar hazırım." ifadelerini kullandı. Sezon başında seride şampiyonluk hedeflediğini belirten Magnussen, "İstikrarlı sonuclar alarak şampiyonluğu kazanmayı gercekten cok istiyordum. Sezona şoyle bir bakarsak, bu hedefimi gercekleştirebilmiş olmaktan dolayı buyuk gurur duyuyorum." şeklinde konuştu. Sezon boyunca kotu bir hafta sonu gecirmediğini soyleyne Magnussen, "Elbette cok hızlı olmadığım hafta sonları oldu ama yine de puan aldım, daha doğrusu her yarış hafta sonunda, dorduncu olduğum Monako haric, podyuma cıktım." dedi. Bunda takımı, DAMS'ın kendisine sunnduğu aracın hızının da etkili olduğunu kabul eden Magnussen, "Takıma da ayrıca cok teşekkur etmek istiyorum. Bana her yarışta aşırı hızlı bir arac verdiler. Bu gercekten cok onemliydi." diye konuştu. KAYNAK __________________