Kimi Raikkonen, 2013 Avustralya'dan sonra aldığı ilk galibiyetin ardından cok mutlu olduğunu soyledi. Kimi Raikkonen, ikinci sıradan başladığı yarışta harika bir start almayı başardı ve ilk sırayı eline gecirdi. Fin pilot, ilk bolumde liderliği korurken, sonrasında Lewis Hamilton'a gecilse de, İngiliz pilotun pite girmesiyle liderliği eline gecirmeyi başardı. Son bolumde Lewis Hamilton ve Max Verstappen'in baskısına rağmen damalı bayrağı ilk sırada goren Raikkonen, 2013 yılından sonra ilk kez galibiyete ulaşmış oldu. "Belki de taraftarlarım benden daha mutludur!" "Acıkcası mukemmel bir hafta sonu oldu. İlk kez harika bir iş yaptık. Arac cok iyi ivmelendi ve iyi bir başlangıc yaptım. Biraz zorlamam gerekiyordu." "Yarışın sonunda lastikler mukemmel durumda değildi ancak Max ve Lewis'in de lastikleri benzerdi. Onlar da sorun yaşıyor gibiydi. Yeterli tempomuz vardı, tutarlıydık ve lastikleri sonuna kadar canlı tutmayı başardık." "Uzun bir sure sonra kazandım, ikinci olduğumdan daha mutluyum. Evet, bu daha mutluluk verici. İyi bir iş yaptık." "Bu galibiyet icin gercekten uzun bir sure bekledik ama işte buradayız." Raikkonen, sanal guvenlik aracında pite girmezken Hamilton pite girdi ve sonuc olarak bu Fin pilota fayda getirdi. "Doğru zamanda pit stop yaptığımızı duşunuyorum. Galibiyet icin doğru dengeyi bulduğumuzu hissediyorum. İyi bir savaş yaptık. Kazanacak kadar iyi bir iş yaptık." "İyi savaşlar vardı. Suruculer ve taraftarlar olarak hep bunu isteriz." Gunluk Gazeteler