Amerika GP'sine pole pozisyonundan başlayıp ucuncu olan Hamilton, Raikkonen'in cok iyi bir iş cıkarttığını soyledi. Yarışı sıkı bir mucadelenin ardından ucuncu tamamlayan Hamilton "Kimi'yi tebrik ederim. Cok iyi bir iş cıkarttı. Guzel bir start aldı ve yarışı kontrol altında tutmayı başardı." "Verstappen de cok iyi surdu. O sonda biraz daha iyi bir lastiğe sahipti, bu yuzden biraz sıkıntı yaşadım. Daha iyi bir sonuc bekliyordum ama sonucta yapabileceğimizin en iyisi buydu. En azından eğlenceli bir yarış oldu. Meksika'da zorlamaya devam etmem gerekecek." dedi. Hamilton Sanal Guvenlik Aracı periyodunda pite girmesi hakkında da konuştu. "Pit aralığı cok dardı, pit stop 12 saniye kaybettirdi. Stratejinin nasıl o hale geldiğinden emin değilim. Lastiklerin omru de bir yere kadar fark yaratıyor. Podyuma cıktığım icin yine de cok mutluyum, Ferrari burada cıtayı cok yukseltti o yuzden onumuzdeki yarışta da elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekecek." Mercedes takım patronu Toto Wolff, şampiyona mucadelesinin Meksika'ya taşınmasını değerlendirdi. "Bugun tempomuz yoktu. Şampiyonayı hemen bitirmemeniz gerektiğini, Ferrari'nin cok hızlı olduğunu soylemiştim. Kimi'nin galibiyeti kendisi ve Ferrari icin cok iyi oldu. Onumuzdeki yarışa odaklanacağız." "Lewis ondekileri yakaladı ama geciş yapmak zordu. Stratejimiz fena değildi, ama şimdi yarışı analiz edip daha iyi olabilir miydik onu araştıracağız." "Kimi'nin kazanması ve mucadele iyi bir şov ortaya koyduğumuzu gosterdi ve bu en onemli şey. Gunluk Gazeteler