Brendon Hartley, bu yıl ucuncu kez puan almasının ardından oldukca mutlu olduğunu soyledi. Toro Rosso pilotları sıralama turlarında ikinci bolume kalmasına karşın, yeni motora gectikleri icin grid cezası aldılar ve son cizgiden başladılar. Brendon Hartley belki de bu yılki en iyi performansını ortaya koydu ve uzun sure rakiplerini arkasında tutmayı başardı. Sonuc olarak damalı bayrağı 11. sırada gordu ancak Esteban Ocon/Kevin Magnussen'in diskalifiye edilmesiyle dokuzuncu sırada finiş gordu. Bu, Hartley'in F1'deki en iyi sonucuydu. "Bugun ortaya koyduğum performanstan oturu gercekten cok mutluyum. Bu performansımın iki puanla odullendirilmesi harika!" "Bugun ihtiyac duyduğum kadar agresif davrandım ve lastik yonetimi konusunda iyi bir iş cıkardım. Takım bana guzel bilgiler verdi ve iyi bir pit stop yaptık. Guzel bir takım calışmasıydı!" "Sonunda dokuzunculuk bugun yapabileceğimiz en maksimum sonuctu. Ortaya koyduğum agresiflikten ve yarışın gidişatından oldukca mutluyum." "Puan alamasak bile son yarışlarda oldukca gucluydum. Sezonun geri kalanı icin motive ve iyimser kalmaya devam ediyorum." Pierre Gasly ise sonuk bir yarış gecirdi ve 12. oldu. "Uzun ve zorlu bir yarıştı. 19. sıradan başladık ve oldukca zor bir yarış vardı. Kaotik ilk turdan sonra cok fazla parca vardı ve tabana carptılar. Bundan sonra yapabileceğim her şeyi yaptım." "Aracta buyuk bir yol tutuş kaybı vardı. Cift pit stop stratejisini denedik ancak yapabileceğimiz cok fazla şey yoktu." "Sıralama turlarındaki hız gercekten iyiydi, bu yuzden hafta sonuyla ilgili bazı olumlu şeyler olduğunu soyleyebilirim. Duzgun şekilde mucadele edememek uzuntu verici." Gunluk Gazeteler