Formula 1'in tecrubeli pilotlarından Fernando Alonso yeni sozleşme icin sabırsızlandığını ve kariyerini Ferrari'de tamamlamak istediğini soyledi. Ferrari'nin tecrubeli pilotu Fernando Alonso, İtalya basınına yaptığı acıklamada Ferrari'de cok mutlu olduğunu ve kariyerini Ferrari'de sonlandırmak istediğini belirtti. 2005 ve 2006 Formula 1 Şampiyonu Fernando Alonso eski gunlerine donebilmek icin fazlasıyla istekli olduğunu dile getirdi. Alonso, "3 yıllık sozleşmemin 1.5 yılı kaldı. Sozleşmemi tamamlamak istiyorum. Sozleşmem bittiğinde de yenisini imzalamak icin sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Kendisini "Kırmızılara" ait hissetiğini belirten İspanyol pilot, "Kariyerimi dunyanın en iyi takımında sonlandırmak istiyorum. O takım da Ferrari" dedi. reklam Alonso, başarısının sırrını daima calışmasına ve tatil dahi yapmamasına bağladı. Eski gunlerine donmeye calışan İspanyol pilot, "Bircok sezon daha bu renkler icin kendimi hala yarışıyor gorebiliyorum" diyerek sozlerini tamamladı. Fernando Alonso 2005 ve 2006'da F1 Şampiyonu olup tum dikkatleri uzerine cekmeyi başarmıştı ntvspor __________________