Ford Otosan'ın geleneksel 31. Kocaeli Rallisi seyirci etabıyla başladı. İzmit'te Outlet Center onunden başlayan seyirci etabında Doğukan Manco oncu arac kullanan unlu oldu.
Bu akşam saat 17.00'de başlayan seyirci etabını kalabalık ve meraklı topluluğu izledi. bu yılki yarışta oncu arac kullanan unlu olarak secilen Doğukan manco duygularını anlatırken cok heyecanlı olduğunu soyledi. Doğukan manco şunları soyledi: "Ben cocukluğumdan beri motorsporları tutkunuyum. Eğitimini aldım. Tecrubem var. Bugun once aracı kullanıyorum. Aslen drift pilotuyum. Bu sene bizi davet ettiler. 'Oncu aracı kullanırmısın' dediler. İki gunder de antrenmanlara gidilyorum. Acıkcası yarışmaktan daha cok sorumluluk var. Oncu aracı ben kullandığım icin diğer araclar bana guvenerek yola cıkacak. Parkurlar cok zorlu. İki tarafı ucurum yollar var. Yarın oralarda limitleri daha da zorlayarak gideceğiz." Tekrardan başlayacak olan yarışmada ise ekipleri, zorlu bir parkur bekliyor. 10 yıldır asfalt parkurda gercekleştirilen etap ilk kez toprak parkurda yapılacak. Fiesta, Ford, Transit ve Otosan etaplarını gececek olan ekipler, Kocaeli Fuar Merkezi otoparkında oluşturulan servis alanında araclarının bakım ve ikmallerini gercekleştirecek. Araclar saat 17.00'den itibaren İzmit'te Outlet Center'deki finiş podyumuna ulaşacak. Sporx __________________
Kocaeli Rallisi başladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kocaeli Rallisi başladı