Webber F1'den Nicin Ayrılacağını Acıkladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Webber F1'den Nicin Ayrılacağını Acıkladı
-
17-10-2019, 22:51:51Mark Webber, sezon sonunda Formula 1 kariyerini noktalama kararının ardındaki ana sebebin, son yıllardaki motivasyon eksikliği olduğunu ifade etti. 2014 sezonunda Porsche ile Le Mans'da mucadele edecek olan Avustralyalı pilot, F1 Racing dergisine yaptığı acıklamada, son yıllarda motivasyonunu onemli olcude yitirdiğini itiraf etti. Artık Formula 1'de yeni sezona daha başlayabilmek icin yeterli istek ve azmi bulamadığını soyleyen 33 yaşındaki Webber, motivasyon, yarışma heyecanı ve arzusunun 24 yaşındaki gibi olmadığını dile getirdi. Bu şekilde belki Formula 1'de bir yıl daha devam edebileceğini, bu yuzden ayrılma kararında şuphe ettiğini belirten Webber, bununla birlikte Porsche'nin sunduğu fırsatın geri cevrilmeyecek kadar iyi olduğunu soyledi. F1'e veda ederek Porsche'ye katılmasının kendisi acısından "en iyi hareket" olduğunu kaydeden Avustralyalı pilot, Formula 1'deki motivasyon eksikliğinin bir anda ortaya cıkan birşey olmadığını soyledi. Bunun zamanın derinliğinde zihninde yavaş yavaş oluştuğunu belirten Webber, "Yıllar once sporcular hakkında soylenen şeyleri hatırlıyorum. Motivasyonunu koruyabildiğin surece devam edebilirsin diyorlardı. Bunun ne demek olduğunu acıkcası anlayamıyordum, insan motivasyonunu nasıl kaybedebilir? Fakat gecmişte hic yaşamadığım bu olay yavaş yavaş benim de başıma geldi" dedi. Kaynak __________________