Lewis Hamilton Mercedes'in Suzuka'daki hissiyatının muhteşem olduğunu acıkladı. [IMG]http://img46.**************/img46/5889/zrau.jpg[/IMG]
Red Bull'da Mark Webber ve Sebastian Vettel ilk cizgiyi elde ederken, Lewis Hamilton Webber'in pole zamanının 0.3s gerisinde kalarak 3. sırayı elde etmişti. Her ne kadar Pole mucadelesinde olmasa da Hamilton, Mercedes'in Suzuka'da harika performans gosterdiğini ifade etti. "Gercekten mutluyum. Takım şu ana kadar harika iş cıkartıyor. Acıkcası bu adamların (Red Bull pilotları) onunde olmak sıralamalarda neredeyse imkansızdı. Cok uzun zamandır herkesinkinden daha iyi bir pakete sahipler ve geldiğimiz nokta duşunulurse takımımız kesinlikle ovguyu hak ediyor." "Otomobil oldukca iyi hissettiriyor. Demek istediğim otomobilim mukemmel hissettiriyor fakat onlar icin nasıl olduğunu bilemiyorum. Mark'ı kutlarım, yarın onlarla yarışmayı iple cekiyorum." Hamilton ayrıca lastikleri dayandığı surece Red Bull ile yakın bir mucadele icinde olabileceği konusunda da olumlu konuştu. "Lastik aşınması kesinlikle yarının anahtarı olacak. Temiz taraftan iyi bir start almayı umuyoruz ve en azından onların kolayca kopup gitmelerine izin vermek istemiyorum." Otomobilden maksimumum cıkartıp cıkartamadığı konusundaki goruşu de sorulan Hamilton, "pozisyon anlamında evet." cevabını verdi. "Elbette geri donup attığınız tura bakarsanız daima daha iyi olma ihtimali vardır fakat attığım turdan genel olarak memnunum. Bulunduğum pozisyondan memnunum ve yarın daha iyisini başarmak icin calışacağım." KAYNAK __________________
Hamilton: Mercedes Suzuka'da Harika
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: Mercedes Suzuka'da Harika