Nico Hulkenberg, Sauber'in Japonya'da elde ettiği 6 ve 7'nciliğin takım adına harika bir sonuc olduğunu soyledi. [IMG]http://img62.**************/img62/808/v4wt.jpg[/IMG]
Hulkenberg, "Bugun elimizden gelen herşeyi ortaya koyduk. Aracın hızı şaşırtıcıydı." ifadesini kullandı. Alman pilot, "Her ne kadar lastiklerim yarışın sonuna doğru bittiği icin yeterli olmasa da, yine uzun sure Ferrari'leri arkamda tutmayı başardım" dedi. Hulkenberg, "Bugun yarış boyunca mucadele ettik. İkinci pit stopumun ardından Fernando ile aradaki farkı acmak benim icin surpriz oldu. Fakat sanırım lastikleri koruyordu. 6. ve 7. sıralar takım icin harika bir sonuc oldu. Umarız bu Peter Sauber icin de iyi bir hediye olur. Hindistan'da da yine puan mucadelesi verebileceğimize eminim." diye konuştu. Esteban Gutierrez ise, "Nihayet yarışın ardından harika bir tatmin duygusu yaşayabildim. Bu puanı alabilmek icin cok calışıldı. Kolay bir surec olmadı. Son yarışlarda zaten guzel bir gelişim sergiliyorduk. Dun soylediğim gibi, iyimser olmak zorundayız. Bu da bunun sonucu. Boyle şeyleri başarabileceğinizi bilmeniz sizi ileri taşıyor ve daha iyisini yapmanızı sağlıyor. Harika bir yarıştı. Takıma teşekkur etmek istiyorum." dedi. KAYNAK __________________
''Sauber İcin Harika Bir Yarış''
Spor Haberleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- ''Sauber İcin Harika Bir Yarış''