Mark Webber, takımın uc pit stop stratejisine karar vermesini sorguladığını belirterek, Sebastian Vettel'le aynı sonucu alabilecek durumdayken buna karar verilmesinin kendisini şaşırttığını soyledi. [IMG]http://img266.**************/img266/6285/eg1d.jpg[/IMG]
Pole'den başladığı yarışı zafere donuşturemeyen Avustralyalı pilot, yarışın başında Romain Grosjean'a gecilmesine rağmen mucadelenin ilk bolumunde takım arkadaşının onunde kaldı. Red Bull daha sonra, iki pilot arasında farklı stratejiler uygulamayı tercih ederken, Webber, takımın kendisi icin uc pit stop stratejine karar vermesi karşısında şaşırdığını ifade etti. Yarışı Vettel'in 7 saniye gerisinde tamamlayan Webber, "Bunun doğru bir hareket olup olmadığını sordum. Seb biraz daha fazla gitti, fakat iki pit stop hedefini (ben de) başarabilirdim" dedi. Vettel'in iyi bir yarış cıkardığını ve stratejisinin mukemmel sonuc verdiğini soyleyen Webber, "Evet uc pit stop gulunc değil ama cok riskli" yorumunda bulundu. KAYNAK __________________