Sebastian Vettel, ilk turda Lewis Hamilton'ın lastiğinin patlamasına neden olan temastan kacınabilmek icin yapabileceği hicbir şey olmadığını ifade etti. [IMG]http://img89.**************/img89/9704/b1vg.jpg[/IMG]
Vettel, kazayı kanadındaki onemsiz hasarla atlatırken, sol arka tekerliği patlayan ve arac tabanında hasar meydana gelen Hamilton yarışa veda etmek zorunda kalmıştı. Alman pilot, "Tam Romain ve Lewis arasında cok kotu bir start aldım. On kanatta kucuk bir hasar oluştu. Lewis'in de lastiği patladı, hicbir yere gidemedim" dedi. Hamilton ise, temasın cok hafif olduğunu, ilk anda yaşananlar hakkında hicbir fikri olmadığını soyledi. Onundeki boşluğu değerlendirmek istediğini belirten Hamilton, "Birinci viraja girerken arka lastik gitti, şanssızlığıma inanamıyorum" yorumunda bulundu. Hamilton, "Muhtemelen sezon boyunca yaptığım en iyi kalkıştı. Arac gercekten iyiydi. O yuzden gercekten buyuk hayal kırıklığı" diye konuştu. Hamilton, ilk turdaki olayın ardından pite girmiş ve yarışa geri donmuştu. Buna rağmen arac tabanının ciddi manada hasar gormesinden dolayı tur başına iki saniye daha yavaş kaldığını soyleyen Hamilton, "Dolayısıyla doğru olan aracı cekmekti" dedi. KAYNAK __________________