Esteban Gutierrez, herkes tarafından yoğun şekilde takdir edilen takım arkadaşı Nico Hulkenberg ile sezon sonunda daha yakın mucadele edebileceğini duşunduğunu acıkladı. [IMG]http://img534.**************/img534/2386/1ww0.jpg[/IMG]
Meksikalı pilot Japonya GP'de kariyerinin ilk puanlarını 7. sırayı elde ederek alırken, sıralamalarda takım arkadaşının 0.215s, yarışta ise 20s gerisinde kalmıştı. Gutierrez yeni hedefinin sezonun son 4 yarışından da puanla ayrılmak olduğunu ifade etti. Hulkenberg'i yakalayıp yakalayamayacağı konusundaki goruşu sorulan genc pilot, "Evet hedefim son yarışlarda olduğu gibi surekli ona daha da yaklaşmak." dedi. "Neler olacağını zaman gosterecek fakat ikimizin de yarışlardan puan alıyor olmamız cok onemli." "Harika bir sonuctu ve şu andan itibaren, tempomu koruyup sezon sonuna kadar istikrarlı şekilde gelmeyi hedefliyorum." SAUBER UMUDUNU KORUYOR 2013 sezonuna zor bir başlangıc yapan fakat Ağustos ayındaki yaz arasından sonra adeta vites yukselten Gutierrez, son iki yarış olan Kore GP ve Japonya GP'lerde sıralamalarda son sekansa kalmayı başarmıştı. Puan almaya pek cok kez yaklaşan Gutierrez nihayet takımın F1'e alışması icin kendisine gosterdiği toleransı boşa cıkartmadı ve ilk puanlarını 7. sırayı aldığı Japonya GP'de hanesine yazdırdı. "Yarıştan sonra muthiş bir tatmin hissi vardı. Ben de takım da gercekten cok calışıyoruz. Bana karşı gercekten cok sabırlı davrandılar ve kendimi geliştirmem icin ne gerekiyorsa sağladılar." "Butun bunlar sonuc vermeye başladı. Takımda calışanlar, arkadaşlarım, ailem... Butun bunlar ortaya harika bir enerji cıkartıyor." Takım patronu Monisha Kaltenburn ise, sezona zor bir başlangıc yapmasına rağmen 22 yaşındaki Meksikalı pilota olan inanclarını kaybetmediklerini ifade etti. "Oldukca yuksek bir oğrenme ivmesine sahip. Sezona cok zor bir başlangıc yaptı. İşler iyi gorunmuyorken bile ona inancımızı kaybetmedik. Bir noktada puanlar almaya başlayacağını biliyorduk." KAYNAK __________________
Gutierrez, Hulkenberg'i Gozune Kestirdi
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Gutierrez, Hulkenberg'i Gozune Kestirdi