Fernando Alonso bu hafta sonu yapılacak Meksika yarışında iyi bir performans ortaya koymak ve Austin'deki yarışı unutmak istiyor. McLaren pilotu Fernando Alonso, Birleşik Devletler GP'sinde ilk turda yaşadığı temas nedeniyle yarış dışı kalmasının ardından buyuk hayal kırıklığı yaşamıştı. Williams'tan Lance Stroll ile temas yaşayan Alonso, henuz ilk turda yarışa veda edince rakiplerini eleştirmişti. Bu yarıştan yalnızca bir hafta sonra Meksika yarışı yapılacak ve Alonso hafta sonu icin heyecanlanıyor. "Birkac gun icerisinde Meksika'da olacağız ve bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarlar bizi hep sıcak ve coşkulu şekilde karşılıyorlar." "Autodromo Hermanos Rodriguez'deki atmosfer, ozellikle de stadyum bolumunde gercekten benzersiz. Taraftarlara o kadar yakınsınız ki, arac kullanırken bile bağıran insanları duyuyorsunuz." "Austin'deki hayal kırıklığıyla dolu yarışı geride bırakmak ve bu yarıştan sadece uc gun sonra araca donmek icin sabırsızlanıyorum." Diğer tarafta Stoffel Vandoorne ilginc bir hafta sonu olacağı tahmininde bulunuyor. "Meksika pisti rakım nedeniyle cok ozel. Hepimiz maksimum downforce'la mucadele ediyoruz ama rakım yuzunden Monza'dan bile daha duşuk oluyor. Bu da aracı surmeyi zorlaştırıyor." "Bu yıl hiper yumuşak lastiklerle oraya gideceğiz ve aracı nasıl davranacağını gormek icin sabırsızlanıyorum." "Stadyum bolumune gercekten hayranım. Ayrıca Mexico City harika bir şehir. Herkes cok dost canlıyı ve yemekler harika." "Eğlenceli bir hafta sonu olmasını bekliyorum. Umarım bazı olumlu sonuclar alırız." Şampiyonada altıncı sırada yer alan McLaren'la yedinci Force India arasında 11 puan bulunuyor. Gunluk Gazeteler