Romain Grosjean, gecen yılki performansın ardından bu yıl Meksika'da daha iyi bir yaırş gecirmek istediğini soyledi. Kevin Magnussen gecen yıl Haas'la Meksika'da guclu bir yarış gecirmiş ve sekizinci sırada bitiş cizgisine ulaşarak takımına dort puan kazandırmıştı. Diğer tarafta Romain Grosjean icin pek de iyi bir yarış değildi ve damalı bayrağı son sırada gordu. Bu yıl gecen yıla kıyasla daha iyi bir araca sahip olan Grosjean, Hermanos Rodrgiuez'de daha iyi bir hafta sonu gecirmeyi umuyor. Grosjean, "Turbo motorlar kullandığımız icin verimlilikte cok buyuk bir duşuş olmuyor. Turbo kullanımı avantajlarımızdan birisi." "Fakat motoru ve frenleri soğutmak buyuk bir problem. Umarım bu yıl Meksika'ya diğer yıllardan daha hazırlıklı gideriz ve iyi bir performans gosteririz." "Gecen yıl bazı sorunlarımız vardı ve cozum bakmaya devam ediyoruz. Umarım her şey 2017'den daha iyi olur." dedi. Kevin Magnussen ise gecen yılki gibi puan almayı hedefliyor. "Gecen yıl Meksika'da oldukca başarılıydım. Sıralama turlarında iyi bir performans gosteremedim ama yarışta durumu telafi edip sekizinci olmayı başardım." "Rakiplerin hatalarından faydalanmak yukselmeme yardımcı olmuştu. Sonrasında yarış bitene kadar pozisyonumu koruyabildim. Hic beklediğimiz bir durumda puan kazanmıştık. Bu yıl tekrarlamak guzel olur." "Yuksek rakım aerodinamiyi ekiliyor. Turbo hibrit motorlarda guc kaybı cok yuksek değil ancak soğutma sistemlerinin verimliliği azalıyor. Frenler, motoru ve diğer şeyleri soğutmak biraz daha zor. Hepsiyle ilgilenmek gerekiyor." "Muhtemelen maksimum downforce ayarı yapacağız ama hava bunu azaltacak. Direnc azaldığı icin daha yuksek hızlara ulaşılıyor." Gunluk Gazeteler