Daniel Ricciardo ve Max Verstappen, Meksika'daki Hermanos Rodriguez pistinin araca uymasını beklediklerini soylediler. Max Verstappen, gecen yıl Meksika'da guclu bir performans ortaya koymuş ve iyi bir startla liderli eline gecirmişti. Yarış boyunca bu performansını surduren genc surucu damalı bayrağı ilk sırada gordu ve galibiyete ulaşmayı başardı. Diğer tarafta Daniel Ricciardo damalı bayrağı gormeyi başaramamıştı. Ricciardo, "Meksika ile ilgili tek olumsuz nokta trafiktir ve bunun dışında her şey harikadır. Pist cok iyi, asla sıkılmazsınız cunku cok fazla geciş fırsatı sunuyor." "Stadyum bolgesini seviyorum, eşsiz ve son derece kalabalık bir atmosferi var. Podyum harika gorunuyor, umarım bu yıl yeniden bunu tadabilirim." dedi. Max Verstappen de pistin araca uygun olmasını bekliyor. "Pistin aracımıza diğerlerine kıyasla daha uygun olma ihtimalinden oturu Meksika'ya donuşu sabırsızlıkla bekliyorum." "Gecen yıl inanılmaz bir galibiyet almayı başardım. Başlangıcta iyi bir kalkış yaptım ve bu yuzden yarışın geri kalanı icin one cıkmayı başardım." "Pistteyken stadyum bolumunun icerisindeki atmosfer hep iyidir. Ama gecen yıl podyuma cıkınca her şey tamamen farklı bir seviyedeydi. Yarış biter bitmez adeta bir parti atmosferi oluyor. Oraya donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." "Yoğun takvimden oturu Meksika'nın buyuk bir kısmını gorme şansım olmadı, bu yıl dışarı cıkmak ve bazı turistik yerleri gezmek istiyorum. Umarım yemeklerin tadına bakabilirim!" Gunluk Gazeteler