Maria Herrera, Angel Nieto ile sozleşme imzalamasının ardından gelecek yıl MotoE'de mucadele edecek. Maria Herrera, 2013-2017 yılları arasında donem donem Moto3'te mucadele ederken, gecen yılki performansından sonra bu yıl kendisine koltuk bulmayı başaramadı. Bu yıl Dunya Supersport 300 serisinde mucadele eden gec surucu, sezonu 13. sırada tamamladı. Gelecek yıl Nieto takımıyla sozleşme imzalayan kadın surucu, beş yarışlık takvimde eski 125cc şampiyonu ve Moto2 yarış galibi Nico Terol'un takım arkadaşı olacak. Herrera, "FIM MotoE World Cup'ta Angel Nieto Team ile yarışacağım icin mutluyum." "Motosikleti ilk kez Kasım ayında test edeceğim ve bunu sabırsızlıkla bekliyorum." "Cok mutluyum, MotoE'ye gecişin benim icin yeni bir mucadele ve zorluk olacağını biliyorum, ama bunun icin de her zamanki gibi cok calışacağım." "Motosikletle ilgili birkac şey soylendi ve daha once surduklerimden cok daha farklı olacak. Yeniden padoka doneceğim icin heyecanlıyım." dedi. Takım patronu Jorge Aspar Martinez, "Maria Herrera'yı takıma katmaktan son derece memnunum. Hızlı bir surucu ve onu bu yeni macera icin buraya getirdiğimiz icin mutluyuz." dedi. Daha once Xavier Simeon'un gelecek sezon Avintia ile MotoE'de yarışacağı acıklanmıştı Gunluk Gazeteler