Charlie Whiting, Adrian Newey'in F1'in pist sınırı ihlallerini onlemek icin kaygan kerb kullanabileceği onerisinde bulunduğunu soyledi. Max Verstappen'in kerbin uzerinden gecip suspansiyonunu kırmasının ardından pist limitleri Amerika GP'sinin odak noktalarından oldu. Austin'de 2017'de Verstappen 17. virajı keserek Raikkonen'i gecmiş ve sonrasında ceza almıştı. Bunu onlemek icin yeni kerbler konulmuştu. Whiting Newey'in onerisinin uygulanmasının zor olduğunu soyluyor. "Kerbler bazı pistlerde diğerlerinden daha etkili oluyor. Red Bull Ring'de ek kerb koymadık cunku ilk kez konulduklarında suspansiyon hasarına yol acıyorlardı. Araclar kerblere dayanıklı değildi. "Problemi gorebilirsiniz. Bazı araclar etkilenmiyordu, bazıları ise etkileniyordu. O yuzden araclarını yeniden dizayn etmek zorunda kaldılar." "Takımlar kerblerin kendilerine uyacak şekilde tasarlanmasını istiyor, bense onlara araclarını pistlere uygun dizayn etmeleri gerektiğini soyluyorum." "Bu basit cozumu olmayan karmaşık bir konu." "Adrian Newey bana geldi ve kaygan bir kerb kullanabileceğimizi soyledi. Ben de ona 'Bana aracları ustunden atan ama motosikletlere uygun bir kerb bulabilirsen haber ver cunku ben boyle bir kerb bilmiyorum.' dedim." Whiting F1'in pistleri başka serilerle de paylaşmasının Newey'in radikal onerisini hayata gecirmeyi zorlaştırdığını soyledi. "En buyuk problem bu, pist sahiplerini cok calışmak zorunda bırakmadan pisti kullanabilir halde tutmak gerekiyor. "Red Bull Ring'de bazı kerbleri motosiklet yarışlarında cıkartıyorlar." "Bunlar tamamen pistlerin nasıl işlediğine bağlı. Her arac icin uygun kerb kullanılırsa bu F1 aracları icin iyi olmaz." "MotoGP ve Superbike da bazı F1 pistlerinde yarış istiyor, onların kendilerini zorlamayacak kerblere ihtiyacı var." "O yuzden ikili kerb kullanıyoruz. Austin'de 9 ve 19. virajların cıkışında var." "Kerbler hem F1 hem de motosiklet icin uygun. Bu da hem F1, hem de MotoGP yapmak isteyen pistler icin avantaj sağlıyor." Gunluk Gazeteler