Max Verstappen, Meksika'daki ilk gunu kariyerinin en iyi cuma gunlerinden birisi olarak yorumladı. Red Bull pilotu Max Verstappen hem birinci hem de ikinci seansı ilk sırada tamamladı ve Red Bull suruculeri Ferrari/Mercedes'e kıyasla 1.2 ila 1.3 saniye daha hızlıydı. Cumartesi gunu mucadelenin daha yakın gecmesi bekleniyor fakat Verstappen Formula 1'deki en iyi cuma gunlerinden birisini gecirdiğini soyledi. "Bugun gayet iyi bir gunde, hatta beklenenden daha iyiydi. Sadece benim icin değil, Daniel icin de guzel bir gundu. İkimizin de zirvede yer alması guzeldi." "Bu pistte gercekten iyi bir aracımız var. İyi bir downforce'a ve iyi bir mekanik yol tutuşuna sahibiz." "Eğer iyi bir yol tutuşuna sahipseniz hızlı bir şekilde fark yaratabilirsiniz cunku asfalt gercekten cok kaygan gorunuyor." "Her zaman olduğu gibi gelişebileceğimiz alanlar var ama şimdilik durum gayet iyi gorunuyor. Monaco ile benzer olduğunu soyleyebiliriz, her şey iyi calışıyor." "Japonya'da F1'deki en kotu cuma gunlerimden birisini gecirdiğimi soylemiştim, bugun de en iyi gunlerden birisini gecirdim. Gecen yıl arac cok hızlıydı fakat bugun 2017'den de rekabetci olduğumuza inanıyorum." "Sonunda hidrolik kaynaklı ufak bir sorun yaşadık. Yarın icin o kadar endişeli değiliz. Cocuklar sorunu araştırıyor ve umarım cabucak cozecekler." Aractan maksimumu alıp almadığı sorulduğunda Verstappen, "İyiydi ve mutluyum ama sıralama simulasyonunda durum mukemmel değildi. Yani daha fazlası mumkun. Garip bir motor sesi vardı ve -motor- olması gerektiği gibi davranmıyordu. Bu yuzden istediğim gibi zorlayamadım." "Şu an Ferrari ve Mercedes'le mucadele edebilecek gibi gorunuyoruz ancak soylediğim gibi gece boyunca calışmamız gerekiyor." dedi. Gunluk Gazeteler