Brendon Hartley, yeni aero paketle yaptığı ilk testin ardından oldukca mutlu gorunuyor. Brendon Hartley bu hafta sonu guncellenmiş aracla yarışırken takım arkadaşı Pierre Gasly eski paketle yarışacak. Hartley ilk antrenman seansını 1:19.024'le dokuzuncu sırada tamamlarken, ikinci antrenman seansında 1:18.061'le altıncı sırada yer aldı. Diğer tarafta Gasly, ilk seansta sorun yaşayıp sadece 2 tur atabilirken, ikinci seansta 1:19.047 ile 14. oldu. Hartley, "Bizim icin gercekten olumlu bir cuma gunu oldu. Her iki seansta da ilk ona girmeyi başardım. İkinci seansı altıncı sırada tamamladım, bu harika!" "Bu pistte suruş yapmayı gercekten cok seviyorum. Burada birkac kez yarışmıştım, Formula 1 aracıyla da ikinci kez mucadele ediyorum." "Yeni aero paketle ilgili cok fazla test yaptım. Suruş tarzıma tam uyduğunu duşunuyorum, bu yuzden bugun aracın istediğim hisse daha yakın hale geldiğini soyleyebilirim." "Birkac iyi yarışın ardından bu harika, şimdiye kadarki bolume bakarsak bizim icin her şey oldukca iyi gidiyor." dedi. Gasly ise kendisi icin iyi bir gun olmadığını dile getirdi. "Bugun hic de kolay bir gun değildi. Birinci seansta motoru değişmek zorunda kaldık ve bundan oturu piste cıkamadık. Bu bizim hazırlıklarımızı etkiledi." "İkinci seansa gelirsek, trafik ve birkac surulebilirlik sorunundan oturu tamamen temiz gecti diyemem. Bu yuzden cumartesi gunune hazırlanabilmek icin akşam yapmamız gereken cok fazla iş var." "Pazar gunu cezadan oturu gridin en gerisinde başlamamız gerekiyor, bu yuzden odak noktamız yarış temposu olacak. Gercekten olumluyum cunku bu mevcut yarışı etkilese de kalan iki yarışta bana fayda getirecek." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hartley: Yeni Aero Paket Suruş Tarzıma "Tam Uyuyor"