Sauber'den Marcus Ericsson ve Charles Leclerc, ilk gunun ardından aractan memnun olmadıklarını soylediler. Marcus Ericsson birinci seansta 1:19.312 ile 14. olurken, ikinci seansta 1:19.322 yaptı ve 17. en hızlı isim oldu. Diğer tarafta ilk seansta Charles Leclerc'in yerine piste cıkan Antonio Giovinazzi 1:19.134'le 12. olurken, Leclerc ikinci seansta piste cıktı 1:19.024'le 13. oldu. Ericsson aractan henuz memnun olmadığını soyledi. "Meksika'daki ilk gun biraz zordu. Aracın dengesiyle uğraştım ama aynı zamanda lastikler de iyi değildi. Harika bir suruşmuş gibi hissetmedim." "Cumartesi gunu daha hızlı olabilmek icin cok calışmamız gerekiyor. Nasıl gelişebileceğimizi anlamak icin verileri analiz etmeliyiz." "Pist gercekten cok zorlu cunku yuksek rakımlı bir yerdeyiz. Mucadeleye donmek icin elimizden geleni yapacağız." Charles Leclerc ise zorlu bir gun olduğunu doğruladı. "Bugun sadece bir seansta katıldım. İkinci seansta aracıma gecebildim ve seans gercekten zordu. Yarın oncesinde yapacak cok işimiz var." "Umarım bu pistte performansımızı geliştirebilmek adına, cuma gununden cumartesi gunune iyi bir adım atabiliriz." Son olarak Giovinazzi de şartların zorluğuna dikkat cekti. "Pist cok kirliydi ve cok fazla yol tutuş olmadığı icin seans gercekten zordu. Hiper yumuşak lastiği kullandı ve lastik aşınması da oldukca yuksekti. Bu da tabii ki pek fazla yardımcı olmadı." "Her şeye rağmen iyi bir seanstı. İyi tur zamanları yaptık. Tamamladığımız işten memnunum." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sauber Pilotları Aractan Memnun Değil