Yarışa ilk uc sıradan başlayacak pilotlar goruşlerini aktardı. Yarışa pole pozisyonundan başlayacak olan Ricciardo, tempoyu bulduğu icin mutlu. "Orada bir yerlerde tempo olduğunu biliyordum." "İyi bir tur atmanın kritik olduğunun farkındaydım. Max aracta tempo olduğunu tum hafta sonu boyunca gostermişti" "Temiz bir tur atmam gerektiğini biliyordum. İlk iki sırayı almak cok guzel." Yarışa ikinci sıradan başlayacak Max Verstappen ise cok sinirli. "Tum sıralama bir felaketti. İkinci antrenmanla aynı sorunları yaşadık. Motor freni istediğim gibi değildi. Arka taraf kilitleniyordu." "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calıştık. Problemlere bakınca bu sıra oldukca iyi." "Yarın problemleri cozmeye calışacağım." Yarışa ucuncu sıradan başlayacak olan Hamilton, gecen sene Vettel ile olandan sonra ilk virajda kaza yapmaktan korkuyor. "Gecen sene arkada Ferrari varken ne oldu gordunuz." "Herşey starta bağlı ama ucuncu sıra fena değil. Ondekilerin hava koridorunu kullanabiliriz." "En azından bir sıra kazanmaya calışacağım." "Turumdan memnunum. Dun sıkıntı yaşamıştık, bugun buyuk bir gelişme oldu. Dun oldukca gerideydik, o yuzden bu kadar onde olmayı beklemiyordum." "Elimden gelenin en iyisi buydu. Daniel icin cok mutluyum, onu tebrik ediyorum. Red Bull'ların arkasında olmak o kadar kotu değil." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ricciardo: Temiz Tur Atmam Cok Onemliydi