Jules Bianchi, "hala bir gun Ferrari'de yarışmak istediğini" ancak "en azından şimdilik bu konuda konuşmanın bir anlamı olmadığını" ifade etti. Bianchi'nin Ferrari ruyası suruyor Ferrari pilot akademisinin bir uyesi olan Bianchi bu yıl Marussia ile ilk kez yarış aracına gecmiş ve sıralamaların sekizinde takım arkadaşı Max Chilton'ı geride bırakmıştı. Bianchi ayrıca Malezya'da 13. olarak en iyi sonucuna imza atmıştı. Marussia aracıyla gridin sonlarında yer almalarına rağmen, bir gun gidişatın değişebileceğini soyleyen Bianchi, Ferrari'nin internet sitesine konuştu. Hala gercekleştirmek istediği bir ruyasının olup olmadığı sorulan Bianchi, "Evet, her zaman var, fakat bu konuda konuşmanın bir anlamı yok. Herkes o ruyanın ne olduğunu hayal edebilir" cevabını verdi. 23 yaşındaki Marussia pilotu, takımın merkezi Banbury'daki hayata alışmasının cok uzun zaman almadığını belirterek, "Marussia'da , kısa sure icinde kendimi evimde gibi hissettim. Burada bir yarış pilotu olmakla, ucuncu pilot olmanın arasındaki farkı hemen anladım. İşlerle cok daha ilgilisiniz, takım programının ayrılmaz bir parcasısınız. Bu diğer pilotlarla ilişkilerinizi de etkiliyor, artık bana daha farklı şekilde bakıyorlar" dedi. Kaynak __________________