Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo takımın onceliğine dikkat cekti. Başkan Montezemolo, Macaristan GP'si sonrasında yaşananlarla ilgili acıklamalarda bulunurken, "Takımdan bazı suruculer gelir ve gider" dedi. [IMG]http://img687.**************/img687/2258/dyhv.jpg[/IMG]
Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo Macaristan GP'si sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili genel bir acıklama daha yaptı. "Ferrari takımı her zaman olduğu gibi bir ailedir ve takım her şeyden once gelir. En buyuk olan yine takımdır” yorumunu yapan Luca di Montezemolo "Takımdan bazı suruculer gelir ve gider" acıklamasını sozlerine ekledi. Yarış sonrası Alonso ile goruştuğunu soyleyen başkan, "İngiltere GP'si sonrası Alonso ile goruştum. Genel olarak kendisinde bir hayal kırıklığı mevcut. İstenilen performansa ulaşamıyoruz. Geldiği ilk sezondan itibaren bir gelişim devresindeyiz ama bu sezon başarı yakalamamız gerekiyor. Ben de kendisini haklı buldum ama bu konuşmayı sadece bir dertleşme olarak gordum, bir duşunce patlaması değildi. Konuşmamızı doğru bir tutum olarak goruyoruz ama Macaristan GP'si sonrasında ki yaşananlar ise başka bir boyutta" dedi. KAYNAK __________________
Montezemolo: Takım Once Gelir
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Montezemolo: Takım Once Gelir