FIA Başkanı Jean Todt yeni başkanlık secimlerinde, FIA Vakfı Genel Direktoru David Ward'ın muhalefetiyle karşı karşıya kalacak. [IMG]http://img571.**************/img571/5808/ms4r.jpg[/IMG]
FIA'nın yeni donem secimlerinde aday olup olmayacağı birkac haftadır tartışma konusu olan Ward, sonunda Vakıf Direktorluğunden istifa ederek FIA başkanlığı kampanyasına ağırlık vermeye karar verdi. Ward dun yaptığı bir yazılı acıklamada Vakıfın bağımsız olduğunu ve başkanlık secimine girecek olmasının gorevini bırakmasını gerektirmediğini, ancak istifasının herkes icin daha doğru olacağını ifade etti. "Konu hakkında oldukca dikkatli bir değerlendirme yaptıktan sonra 2013 FIA başkanlık secimleri icin aday olmaya karar verdim." "Secim sureci Eylul ayında başlıyor ve başvuruyu FIA delegelerine bildirmem gerekiyordu. Bu koşullarda doğru olanın gorevimden istifa etmek olduğunu duşunuyorum. Secim sureci zorlu ve tartışmalarla gececektir. Ote yandan vakıf bağımsız olduğu icin gorevimden istifa etmem bir zorunluluk değildi. Yine de geri cekilmenin en iyi karar olduğunu duşunuyorum." KAYNAK __________________
Todt Secimler Oncesi Ward'ın Muhalefetiyle Karşı Karşıya
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Todt Secimler Oncesi Ward'ın Muhalefetiyle Karşı Karşıya