Gelecek sezon Red Bull ile yarışmak konusuna kendisini fazla kaptırmadığını ifade eden Daniel Ricciardo, ote yandan boyle bir durumda Vettel ile birlikte yarışabilecek hıza ve tecrubeye sahip olduğunu belirtti. [IMG]http://img163.**************/img163/7351/ar9g.jpg[/IMG]
Mark Webber'in Haziran'da Silverstone'da Formula 1'i bırakacağını acıklamasının ardından Red Bull'a gelecek sene gececek pilotlar arasında one cıkan isim olmaya devam eden Daniel Ricciardo, bir yandan da halihazırda yarıştığı Toro Rosso da kendisini kanıtlamaya calışıyor. Bilindiği uzere Belcika GP'de Red Bull'dan bir acıklama gelmesi bekleniyordu ancak takım bu acıklamanın, 'tum seceneklerin değerlendirilmesi' icin ertelendiğini ifade etmişti. Konuyla ilgili İngiliz Daily Telegraph gazetesine bir demec veren Ricciardo, "Elle tutulur bir gelişme olana kadar fazla heyecanlanmıyorum. Ayrıca bu gercekleşmezse de kendimi oldurmem." ifadelerini kullandı. Ote yandan Ricciardo, konunun Vettel ile kıyaslanması olduğunun da farkında. "Vettel ile birlikte yarışmam halinde hicbir şeyin kolay olmayacağının farkındayım. Ancak herkese nasıl olduğumu ve buyuk isimlerle başabaş mucadele edeceğimi kanıtlamak icin bu şansı elde etmek istiyorum. Yapamazsam en azından denedim derim. Ancak yapabileceğime inanıyorum." Takımda pilotlara eşit davranılmadığı endişesi de taşımadığını belirten Ricciardo, Webber'in şakayetleri konusunda herkes ne biliyorsa o kadarını bildiğini de soyledi. "Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Bu sezon Maleya ve gecen sezon Silverstone. Ancak bu beni endişelendirmiyor. Takımdan duyduğum kadarıyla pilotlara eşit davranmak konusunda oldukca istekliler." KAYNAK __________________
'Vettel İle Mucadele Edecek Her Şeye Sahibim'
Spor Haberleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- 'Vettel İle Mucadele Edecek Her Şeye Sahibim'