Williams pilotu Pastor Maldonado, eleştirilere rağmen suruş tarzını değiştirmek gibi bir duşuncesinin olmadığını ifade etti. [IMG]http://img850.**************/img850/960/t5ac.jpg[/IMG]
enezuelalı pilot son olarak Spa'da, Paul di Resta ile kazasının ardından 10 saniyelik dur-kalk cezası almıştı. Maldonado kazanın sorumlusu olarak, yarış cizgisini "agresif olarak" gectiğini soylediği Adrian Sutil'i gosterse de bu, yarış hakemlerinin ceza vermesinin onune gecememişti. Suruşuyle ilgili eleştirilerin tarzını değiştirmesine izin vermeyeceğini belirten Maldonado, "Ben yarışıyorum, bu da bir yarış. Bu konudaki şohretim ise başka bir konu" dedi. Maldonado, "Yarışmaya devam edeceğim. Bazı insanlar benim hakkımda birşeyler duşunuyorsa, duşunmekte ozgurler. 'Boyle duşunmeyin' diyemem" şeklinde konuştu. Yarış hakemlerinin gozunun uzerinde olduğunu duşunup duşunmediği sorulan Maldonado, "Bir hata yaparsanız, cezalandırılmalısınız. Fakat bazen aldıkları kararlar cok sert olabiliyor. Bu benim duşuncem" karşılığını verdi. KAYNAK __________________